top of page
Afbraakwerken

Grondwerken en afbraakwerken in Vlaams-Brabant en over heel ons land

Klein en groot grondverzet

Grond afgraven en afvoeren? Een terrein bouwrijp maken ter voorbereiding voor de bouw van een woning of gebouw? Een zwembad of vijver uitgraven of een tuin aanleggen? Perceel verhogen of verlagen? L-elementen plaatsen? Welke grondwerken groot of klein u ook wil laten uitvoeren, Wilgron BV is er klaar voor. Wij zetten alle grote middelen in gevolgd door een fijne afwerking om uw grondwerken vlot, tijdig en efficiënt uit te voeren.

Grondwerken
Afbraakwerken 

Het slopen van een gebouw is beginnen met een schone lei voor een grondige renovatie of nieuwbouw. Wilgron BV is gespecialiseerd in algemene afbraak bij bedrijven en particulieren en bereidt uw terrein voor om uw toekomstplannen op te bouwen. Hiervoor zijn we uitgerust met alle nodige machines en vakkennis om uw klein, middelgroot of groot project te doen slagen. Wij verhuren bovendien containers voor al uw steen- en betonpuin.

Plaatsen van putten

Het plaatsen van putten is geen licht werk. Naast grond- en afbraakwerken hebben we ook alle ervaring en machines ter beschikking voor het plaatsen van regenputten en septische putten voor bedrijven en particulieren. Van grond uitgraven en de bodem verstevigen tot het vervangen of plaatsen van putten en het aansluiten van de leidingen: vertrouw dit werk met een gerust hart aan ons toe.

Rioleringswerken
Rioleringswerken

Een gescheiden riolering aanleggen voor afval- en hemelwater? Rioleringswerken voor uw nieuwbouw of renovatie gepland? De aanleg van een volledig rioleringsstelsel? Naast het plaatsen van septische putten en (regen)waterputten voeren we alle rioleringswerken uit bij particulier en bedrijf.

Aanleg oprit

Een waterdoorlatende oprit aanleggen? Van fundering en legbed tot verharding, voegsel en afwerking: met Wilgron hebt u een professionele aannemer te pakken met een jarenlange ervaring in de aanleg van alle soorten opritten met verschillende materialen. Wij denken graag met u mee!

achtergr2.jpg

Contacteer ons

Vraag meteen een offerte aan voor uw grondwerken, afbraakwerken of andere werkzaamheden.

bottom of page